FØR DU VET DET, HAR DU LEVD!


fredag 26. mars 2010

Å rydde hus og topplokk!


Det er kjempe hektisk på jobb for tia, men hva gjør vel det når jeg har kontroll! Positivt stress er jo bare morro,- og jeg trives så himla godt disse dagene!

Dessuten er jeg i gang med med noe veldig lyst-betont og oppmuntrende,- nemlig HUS-SALG! Denne uka har jeg vært i banken og snakket med min trivelige bankrådgviver. En lang tynn mann som snakker veeeeldig sakte og har et banksspråk som normale mennesker som meg kan forstå. Og jeg TAKKER min bankrådgiver, som alltid får meg til å føle at jeg skal klare å forvalte pengesekken min (akkurat som den er så stor, liksom...) *smiler*

Og i dag har jeg hatt en hyggelig megler på besøk. En ny "venn" som skal hjelpe meg mot mitt mål denne våren...
Så nå ruller ting av gårde og det føles utrolig bra!

Min sønn og jeg hadde århundrets opprydning i huset i går. Vi va rå og kasta over en lav sko. Jammen meg mye nips og naps man tar vare på gitt! Ting og tang i boder og kroker som har irritert meg lenge,- er endelig fjernet. Og takk gud for det!

Etter mange timer med mye latter over rare ting man har samla på i alle løp,- med forundring, nostalgi, litt svette og til slutt å gå inn i fasen " dritlei av å rydde",- så vaska vi hus!... (Flinke sønnen min som som hjelper mamman sin!)

Og i dag føler jeg virkelig at jeg kan PUSTE igjen! Det ble LUFTIG, RENT og en BEFRIENDE "hvit" STEMNING her! Herlig!
Jeg seiler selvfølgelig også på feriefølelsen min i dag. Og i morgen skal vi stille klokka en time frem. Kvelden blir lysere og dagene blir stadig lengere.
Det er vår,- det er så mye å glede seg til! :-)

Tror jammen jeg skal ta en aldri så liten Cointreau i kveld til filmen... :=)

Skal si en real opprydning i huset klarner både humøret, lufta og tankene...

Ønsker deg en deilig fredag kveld!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen en hilsen til meg.
Det setter jeg veldig pris på.
Smil fra Mona